C. H. Ribes - CHVNG Hipersimply 43-28 (JM)

TOT I CAURE A RIBES, ELS JUVENILS FAN UN BON PARTIT

Handbol Ribes – 43

CHVNG Hipersimply – 28

Alineació: Franc (P) – Arnau  (P) – Pere (4) –  Kirian (6) –  Ivan (2) – Martí (2) – César (1) – Gerard (1) – Eloi (3) – Javi – Adrià (2) – Omar (1) – Ricard (1) – Arnau (5)

Els juvenils cauen lluitant fins el final davant un fort equip. Possiblement la manca de confiança, producte dels darrers partits, impedeix els Vilanovins fer un millor resultat

Malgrat començar amb molt bona actitud, l’equip actuava amb molt poca confiança en el seu joc. El 7-2 dels primers nou minuts va obligar la banqueta a demanar el seu temps mort. L’equip va reaccionar bé, millorant tant en atac com en defensa, però la qualitat dels ribetans no els permetia apropar-se en el marcador. Malgrat tot, a la resta del primer temps el parcial va ser de 12-10, tot i el temps mort demanat pels locals.

La segona part va ser força semblant a la primera, els primers 15 minuts van oferir un parcial de 4-11, mentre que en els darrers 15, el parcial va ser de 12-13.

Sembla que l’equip ha recuperat la línia de joc de la primera part de la temporada i ha oblidat les males sensacions del darrer mes, amb tots els jugadors aportant coses positives i lluitant fins el final. Ara cal veure si aquest esperit es consolida en els darrers tres partits de la lliga.

El proper dissabte partit al pavelló del Garraf  davant la Salle Montcada a les 19:15