H. Sant Joan Despí - CHVNG Hipersimply 35-32 (JM)

GRAN  PARTIT DEL JUVENIL, TOT I PERDRE DAVANT D’UN DELS MILLOR EQUIPS DE LA CATEGORIA

H. Sant Joan Despí – 35

CHVNG Hipersimply – 32

Alineació: Franc (P) – Pere –  Kirian (7) –  Ivan (2) – Javi – Gerard (1) – Eloi (6) – Omar (4) – Ricard (1) – Arnau (11)

Els juvenils mantenen la línia de joc de les darreres jornades i poses en seriosos problemes un equip que es jugava la seva presència al TOP-4, tot i viatjar amb només 10 jugadors

Els auguris no eren gens bons, ja que el partit de la primera volta havia acabat amb un contundent 19-33 pels Santjoanencs, i, a més, els primers minuts de partit no van ser gaire bons pels nostres (6-1 en el minut 10). Però l’equip va reaccionar, va començar a atacar molt millor la defensa local amb circulacions dels extrems, per després passar a atacar en un eficaç 2:4, quan el Sant Joan va començar a defendre bé el 3:3 amb dos pivots. La millora en atac va fer que l’equip comencés a defendre molt millor i que la porteria comencés a aturar. Així, tot i que els locals van intentar aturar el joc vilanoví amb un temps mort, s’arribava al final del primer temps amb un resultat esperançador (16-14)

En el segon temps  es va mantenir el bon joc per part de tots dos equips. La varietat en el joc d’atac davant la forta defensa local, va donar novament fruits i els jugadors locals es posaven cada cop més nerviosos, sobretot al arribar-se al la meitat d’aquest segon període amb empat a 24 gols. Els vilanovins no van ser capaços de posar-se per davant, però van mantenir-se en tot moment dintre del partit, davant del potent equip de Sant Joan Despí, que va sentenciar el partit aprofitant algunes pèrdues de pilota provocades pel cansament de l’equip. 35-32 al final amb un molt bon parcial també al segon temps de 19-18.