Safa Horta - CHVNG Hipersimply 44-21 (CM)

CLARA DERROTA PERO LLUITANT FINS AL FINAL

Derrota clara del cadet a la pista del Safa-Horta, en un partit on els blaus poc van tenir a dir, doncs la superioritat del rival, com diu el resultat, va ser total.

Però el partit no va començar malament pels blaus, tot el contrari, van sortir a la pista molt concentrats i intensos, i amb un primer parcial de 0 a 2, semblava que el partit seria un altre i sobretot pel bon joc que els vilanovins van executar durant el primer quart d'ora, on el partit va estar equilibrat en tot moment. Va ser després d'aquests primers quinze minuts, quan els blaus, es van topar amb el porter local i els barcelonins ho van aprofitar per amb ràpids contracops, posar un primer avantatge clar de 11 a 8. El temps mort obligat per part dels blaus, no va sortir efecte, doncs els següents atacs vilanovins, no foradaven la porteria rival, i els locals, ho aprofitaven de nou per sortir a la contra i eixamplar el marcador a plaer i sense resposta vilanovina, deixant el marcador al descans amb un clar 25 a 11 a favor del Safa.

La segona part, va ser un calc de la primera, amb un Safa que mai va baixar el ritme i uns blaus disposats a millorar els segons quinze minuts del primer període, va donar de nou un primer quart igualat i amb bon joc, però de nou, la llum de reserva de benzina es va encendre per als vilanovins, fet que els locals van aprofitar per ampliar el resultat fins el 44 a 21 final.