CHVNG Hipersimply - C. E. Tortosa 16-19 (CM)

FALTA DE PUNTERIA

Nova derrota dels cadets del l'Hipersimply, en un partit on la falta de punteria de cara a gol per part dels blaus, va permetre als tortosins endur-se els punts, en un partit molt igualat.

El partit va començar amb els dos equips intercanviant encerts i errades i sense que cap dels dos pogués dominar amb claredat ni el joc ni el lluminós. Ambdós equips erraven molts llançaments amb les dues porteries molt encertades en tot moment, i el partit era igualat, però cap a mitjans del primer període, els visitants, van poder donar una estirada al marcador posant-se amb quatre gols amunt, aprofitant una serie d'errades vilanovines, però els blaus van fer una petita reacció i van aconseguir anivellar el partit de nou, tot i marxar al vestidor amb tres gols per sota al marcador, 7 a 10.

La segona part va ser més igualada encara que la primera, amb igualtat al joc i al marcador, on es van veure els millors minuts d'handbol per part dels blaus, tot i que de nou, la falta d'encert de cara a gol, fes impossible la remuntada al marcador. Al final del segons trenta minuts i amb uns vilanovins molt cansats, els tortosins es van endur el partit amb un just 16 a 19, però els blaus van sortir de la pista amb un bon gust de boca, doncs van saber competir contra un equip molt superior físicament a ells i on només la falta de punteria no els va permetre endur-se quelcom millor.