CHVNG Hipersimply - Handbol Cooperativa B 30-20 (CF)

Els bons resultats son conseqüència del bon treball dels entrenaments

Un altre gran partit de les nostres guerreres vilanovines que, compten els partits per victòries; 3 de 3.

Aquest equip va ser dirigit molt encertadament i amb intensitat per “l’ajudant de l’entrenador” Eva Bosque amb substitució de Sergio Gallart.

Van començar amb un contundent 6-0 als 10 minuts del començament. L’entrenadora feia canvis ràpids per mantenir la intensitat al joc. Això es va reflectir al marcador que a la primera part guanyaven 15-7.

Segona part igual d’intensa que la primera, on només començada vam aconseguir el màxim avantatge de  13 gols. Després d’aqui, les Sanboianes volgueren remuntar el partit però, primer, digne de mencionar, una portera infantil, Meri, lesionada al dit de la mà, va fer unes parades de gran “MERI”, concentrada tot el partit va donar seny i tranquil·litat a la defensa. Segon, l’aparició dels llançaments exteriors de set metres, algo inexistent fins ara per les nostres aquesta temporada. Tercer, la bona defensa amb la interceptació de passes, i el conseqüent gol van ser les armes utilitzades per les nostres per arribar al final del partit amb un 30-20.