OAR Gracia Sabadell - CHVNG Hipersimply 22-34 (CF)

CADET FEMENÍ , DEFENSA SERIOSA, PARTIT CONTROLAT

Alineació: Ana  Romero(3), Lenda Victorio (14) (7g), Patricia Lucas (15), Aina Gallart (22)(3g), Núria Gómez (25)(3g), Laura Roldán (23)(7g), Marta Vergé (29p), Judith Olivella (31)(14g), Francesca Ubillus (45p), Andrea Fasius (97).

Un altra gran victòria de les nostres, quatre consecutives. El millor començament de la història del Cadet Femení del segle XXI.

Començament de la primera part molt seriós i amb les coses molt clares del que s’havia de fer en tot moment; defensa 5-1 molt contundent i ordenada, i la central avançada tallant els passes dels laterals, la qual cosa provocava un nombrós nombre de contraatacs que deixaven a les sabadellenques sense oportunitat. Tal superioritat es va reflectir al lluminós que, al final de la primera part era de 8-22.
Segona part totalment diferent. Les nostres es van relaxar, sabent del gran avantatge al marcador, es van limitar a aguantar la superioritat al marcador.

Final del partit 22-34.