C. H. Sant Cugat - CHVNG Hipersimply 26-26 (CF)

PRIMER CONTRINCANT "DURO DE PELAR"

Alineació: Ana Romero (2), Lenda Victorio (14)(3g), Patricia Lucas (15)(1g), Aina Gallart (22)(3g), Laura Roldán (23)(4g), Alba Serrano (24)(2g),  Nuria Gómez (25)(1g), Marta Verges (29)(p), Judith Olivella (31)(12g), Marta Méndez (40), Laia Waira (50), Andrea Fasius (97).

Partit molt matiner a la bonica i freda població de Sant Cugat. Les nostres guerreres van sortir molt fredes y adormides, provablement per ser la fira de Vilanova.  Fins a la meitat de la primera part no vam empatar el partit a 9. Després vam tornar a baixar el ritme el que va provocar que al descans el marcador fos de 16-11.

La segona part va ser diferent. Després de la xarrada de la parella d’entrenadors al vestidor, les nostres guerreres van sortir motivades i amb més energia per intentar remuntar el partit; com així va ser.

Amb un parcial de 3-8 en deu minuts van empatar el partit a 19. A partir d’aquest moment el partit va entrar en una dinàmica de joc esbojarrant. Els gols es succeïen a les dues porteries provocant que
no es sabés en cap moment qui seria el guanyador del matx. Els dos equips feien bones defenses i les porteres feien parades de gran mèrit en moments crucials del partit. Aquesta gran tensió en el joc va provocar que al final del matx, el lluminós mostrés un 26-26 just pel gran encontre que vam presenciar.

Cal donar les gràcies a les jugadores que no van participar i les que van jugar poc. Sense el seu suport, crits d’ànims i energia positiva que van transmetre en tot moment a les seves companyes, estic segur, que aquest partit no l’haguéssim remuntat. Assignatura pendent segueix sent els penals.