CHVNG Hipersimply - C. H. Tortosa 42-37 (CF)

UN ALTRE PARTIT PER ENMARCAR

Alineació: Ana Romero (2)(2G), Lenda Victorio (14)(4G), Patricia Lucas (15)(3G), Aina Gallart (22)(3G), Laura Roldán (23)(7G), Alba Serrano (24)(3G),  Nuria Gómez (25)(3G), Marta Verges (29)(p), Judith Olivella (31)(15G), Anna Gargallo (34)(2G), Marta Méndez (40), Francesca Ubillus (45)(p), Laia Waira (50), Andrea Fasius (97).

Un altre gran partit de les nostres guerreres que no van deixar cap oportunitat a les tortosines per guanyar el partit, inclòs empatar-lo.

Gran primera part on les nostres des d’el primer segon van imposar un ritme de joc alt. Bona defensa i bones transicions en atac de les nostres les feren portar un bon avantatge al lluminós. Aquesta circumstància no va fer baixar a les visitants que, encara de la seva diferència no van parar de lluitar. Final primera part, 24-18.

Segona part més igualada quan a gols. Segurament, sabent de la seva renda al marcador es van limitar a administrar-la amb saviesa. Apretaven, quan feia falta. Això va suposar que, jugadores que no tenien molts minuts en altres partits, poguessin demostrar al Mister que son ahí , i que si les necessita donaran tot el que tenen a dins per a que l’equip segueixi guanyant.

Molt bon partit de les tortosines que ens van plantar cara en tot moment fent el seu partit. Tan va ser així que amb el parcial de la segona part el van guanyar, 18-19. Final del partit, 42-37.

L’eufòria del guanyar ens ha de fer ser més humilds i seguir treballant com a equip i com a persones.