C. H. Sant Fost - CHVNG Hipersimply 9-20 (CF)

HEM DE TROBAR LA XISPA PERDUDA

Alineació: Meritxell Pérez (1) (p), Ana Romero (3), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15)(3g), Aina Gallart (22)(5g), Laura Roldán (23)(5g), Alba Serrano (24),  Nuria Gómez (25), Judith Olivella (31)(7g), Anna Gargallo (34)(2g), Marta Méndez (40), Francesca Ubillos (45)(p).

Últim partit abans de Nadal, nova victòria.

Partit bastant fluix de les nostres guerreres davant d’unes rivals no molt fortes.

L’única cosa destacable del partit es el pavelló, bastant antic però, amb una pista molt moderna.

Partit de molts pocs gols tant a la primera com a la segona part. Les nostres ben posicionades, feien una seria i estricta defensa que les locals no sabien com superar-la. A les nostres els hi faltava fluïdesa i idees pel contraatac. Els hi costava trobar forats entre la defensa local. Cosa que es reflexa amb el lluminós que en la primera part era de 5-11.

Segona part igual, les locals no trobaven forats amb la defensa 6-0 que la nostra parella d’entrenadors decidiren provar. En defensa i porteria ens manteníem ferms però, en l’atac les idees no les teníem clares. Final de partit 9-20.

Esperem que aquest Papa Noël, Cagatió o Reis Mags els hi porten a les nostres jugadores la “xispa” que a principi de temporada veia goix de veure. Esperem que aquestes vacances agafen força i alliberen del seu cap un neguit o negativitat que s’ha encomanat a tot l’equip. Aquestes noies tenen qualitat demostrada per trobar l’endoll que està apagat per tornar a meravellant-nos com al principi de temporada.

Bon Nadal a tothom, Salut i Handbol, bones festes i bona entrada d’Any 2016.