CHVNG Hipersimply - AEH Les Franqueses 32-20 (CF)

Comencem com vam acabar l’any. Guanyant

Alineació: Meritxell Pérez (1) (p), Ana Romero (3), Lenda Victorio (14)(5g), Patricia Lucas (15)(1g), Aina Gallart (22)(5g), Laura Roldán (23)(5g), Alba Serrano (24)(4g),  Nuria Gómez (25), Judith Olivella (31)(11g), Anna Gargallo (34)(1g), Marta Méndez (40), Andrea Fasius (46).

Primer partit disputat després de l’aturada Nadalenca guanyat.

Les nostres guerreres van sortir molt concentrades fent un parcial de 5-1 però, un cúmul d’errors en la transició del baló i una baixada de la guàrdia en defensa produïren que les visitants empatessin el partit a 6 a la meitat de la primera part. A partir d’aquest moment va ser bastant igualada pels dos equips. Lluminós 13-11.

Tots esperàvem que les vilanovines es posessin les piles i que els nostres entrenadors trobessin la manera de motivar-les de cara a la segona part. Doncs així va ser, les “indicacions” al vestidor van treure el seu fruit; tan va ser així que al minut 15 el marcador reflectia un 24-15.  Diferència que va augmentar fins deixar el marcador amb un 32-20.

Guanyem però, hem de tornar a creure’ns-ho.