CHVNG Hipersimply Blanc - C. H. Esparraguera 21-22 (IMBLC)

UN PARTIT MOLT EMOCIONANT!

L’equip està creixent! Que ningú ho dubti! Dissabte vam veure un partit emocionant! On el públic vam vibrar! La derrota és una anècota si mirem les ganes que hi va posar l’equip! I hem de tenir clar quie partits com aquest ajuden a un equip a créixer!

Jugàvem contra l’Esparraguera. Un equip que està molt igualat als blancs. Així ho demostren els números: 8-9 a la primera part i 22-21 a la segona.

Cal destacar que els blancs van fallar molts penals... o dit d’una altra manera el porter dels visitants parava, i molt bé! L’equip va tenir un bon inici i amb les idees clares. Pressionant i amb jugades elaborades. El millor del partit: la segona part! Va ser d’una intensitat meravellosa. Fins i tot vam ser capaços de capgirar el marcador i posar-nos 3 gols de avantatge. Com en d’altres ocasions ens vam deixar vèncer per no creure-hi. L’Oriol està pujat i va fer un partidàs! L’Erol en aquesta ocasió va tenir una bona segona part. A la defensa el Pau O. va lluitar i va aconseguir  fer un bon joc, ara li cal posar les mateixes ganes a l’atac. L’Enric va estar una mica més apagat que en el darrer partit, però va jugar amb intensitat. El Pau M. cada cop hi posa més ganes en atac. Cal dir també que el cos tècnic ho va intentar des de la banqueta, animant, llegint l’equip contrari, marcant temps per analitzar jugades. Llàstima que al darrer minut se’ns va escapar el guanyar. Ens va quedar un sabor agredolç de la jornada perquè vam veure la victòria molt a prop!!! A seguir treballant!!! Ànim BLANCS!