EHC Sant Boi - CHVNG Hipersimply Blanc 29-28 (IMBLC)

Els blancs lluiten fins el final, però cauen de penal amb el temps exhaurit

Partit jugat pels nostres infantils emocionant fins al darrer segon amb alternances en el marcador.

Els nostres jugadors han començat el partit freds com sol ser habitual en ells, amb poca concentració  i poc encert en atac i gens d'intensitat en defensa, on tots els primers atacs rivals han esdevingut gols sense ni tant sols provocar faltes. Així s'ha arribat el minut 5 amb el marcador advers de 7-3. Arribant-se poc més tard a una diferència de 5 gols en contra.

A partir del minut 10, i després del temps mort demanat pels nostres entrenadors, els nostres jugadors han començat a  reaccionar. Al minut 14 ja hi havia una lleugera reacció amb el marcador de 11-8. Poc més tard ja quasi els atrapàvem 11-10,  i arribant-se a la mitja part amb el marcador 15-13.

La segona part ha començat amb intensitat pels 2  equips i equilibri en el marcador, amb algun avantatge a favor nostre. Al minut 11 el marcador indicava empat a 22 gols. Fins al final s'ha anat gol amunt, gol avall, es feien jugades de contraatac i es defensava força bé. El rival se sentia incòmode i s'ha vorejat algun passiu que no s'ha arribat a  assenyalar. A manca de 2 minuts es perdia 28-27. Així s'ha arribat al darrer minut amb empat a 28 gols i emoció al màxim. La nostra defensa no donava facilitats i en els darrers segons el rival ha fet una jugada que ha acabat en penal, que s'ha llençat amb el temps ja acabat. Tot i la concentració del nostre porter no ha pogut evitar el desenllaç fatal de rebre el darrer gol. Vista la globalitat del partit potser hauria estat més just l'empat final, però no ha pogut ser. Cal felicitar els “blancs” per la lluita i intensitat que han posat la major part del partit, i animar-los a sortir ben concentrats des del primer minut, ja que així ens cauran més resultats favorables. A seguir treballant!!! Ànim BLANCS!