CHVNG Hipersimply Blau - C. H. Ribes 22-32 (IMBLU)

BON PARTIT DE L’INFANTIL BLAU MALGRAT LA DERROTA

En aqueta darrera jornada s’enfrontaven CHVNG Infantil blau i CH Ribes.

Cal ressenyar que CH Ribes estava reforçat pràcticament en la seva majoria amb jugadors de l’equip federat, malgrat això els vilanovins no li van perdre la cara al partit en la primera part, arribant-se a un parcial ajustat de 13 a 15.

A la segona part va quedar palesa la veterania dels jugadors del Ribes, la majoria com em dit, federats i infantils de segon any, per escapolir-se en el marcador. Malgrat això, va haver moments que es va escurçar molt  el tanteig, però  llavors es van topar amb un porter amb un dia molt inspirat, que va parar tot i més.

Cal destacar el treball tàctic del ribetans, amb jugadors més  experimentats a la categoria, cada vagada que robaven una pilota o cometien els vilanovins violacions tècniques, despenjaven ràpidament un jugador  per rebre  passades en profunditat dels seus companys, provocant ràpids contracops francs front el porter vilanoví. Aquestes jugades no van ser tant remarcables a la primera part, per la gran lluita  i intensitat del joc vilanoví, però sí, decisives a la segona part on el cansament era més palès.

Els vilanovins van tirar d’intensitat i ganes, però com de vagades contra equips de molta brega, el poc fons d’armari de l’infantil blau per fer rotacions de jugadors  va generar massa cansament a les acaballes del partit, provocant l’eixamplament del marcador final 22 a 32.

Però malgrat tot, cal felicitar als entrenadors i jugadors  per l’evolució de l’equip, només cal veure el rigor defensiu i com desenvolupen les circulacions en atac en comparació amb l’inici de temporada.  Ànims equip.