CHVNG Hipersimply - C. H. S. M. Palautordera 28-20 (CF)

LLUITA I  CONFIANÇA AMB ELLES MATEIXES

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p)(14 a de 15), Patricia Lucas (15)(1g), Aina Gallart (22)(5g), Laura Roldán (23)(5g), Núria Gómez (25)(2g), Judith Olivella (31)(9g), Anna Gargallo (34)(5g), Francesca Ubillus (45)(p)(10 a de 11),  Andrea Fassius (46)(1g), Carla Martinez (52).

Partit jugat al pavelló on antigament es feia el Festival dels invents i tecnologia “Galàctica”.Tot i les baixes per lesions i altres compromisos un altre gran partit que vam resoldre amb autoritat contra un rival directe de la classificació. Un altre cop de puny sobre la taula que demostra el molt bon nivell i compenetració de les nostres guerreres. Dos punts sumats més que a l'anada del campionat.

Començament de la primera part molt igualat amb defenses molt contundents per part de els dues esquadres; fins que al minut 10 les blavenques començaren a conectar entre la primera i segona línea i ens avançarem en el marcador fins el acabament de la primera part amb un contundent 15-9. Arrel d'aquesta intensitat, provocaren que les visitants des del minut 10 fins al final de la part sols marcaren 4 gols.

Segona part sortida en tromba i amb una defensa 3-3 ens complicaren el partit les blanquiverdes amb un 0-4 al seu favor però, després d'una expulsió per groga i al mateix moment, vermella directa a una jugadora i per protestar l'entrenador contrari l'arbitre no va tenir més remei que deixar-les amb dues jugadores de camp. Tot aixó, i sumat a que les nostres no es contagiaven de l'actitut i aptitut de les contraries posaren una diferència impossible de rebaixar que deixà el lluminós en un 28-20. Els últims 10 minuts van ser molt igualats pels contínus gols de els dues alineacions però, l'avantatge era molt gran com per intentar disputar el partit.

Gran aportació de les nostres, des de la porteria fins a la primera línea de l'equip.

Proper partit contra el lider, La Llagosta. Dissabte a les 12,45 a La Llagosta.