CHVNG Hipersimply Blau- C. H. Esparraguera 19-23 (IMBLU)

DERROTA DE L’INFANTIL BLAU

En asqueta darrera jornada s’enfrontaren CHVNG Infantil blau i CH ESPARRAGUERA, caient derrotats els vilanovins per un global de 19 gols a 23.

La primera part vas ser un estira i arronsa, entre dos conjunts de nivell molt similar,  donant-se diferents alternatives al marcador, i on predominaren les defenses sobre els atacs.

Aquesta disputada primera part  finalitzà  amb un ajustat tanteig de 9 a 10 a favor dels visitants.

A la segona part va continuar el frec a frec al marcador fins al minut 20, on els petits detalls van decantar el matx de cara als esparreguins. I quan parlo de petits detalls em refereixo, a diferents circumstàncies del encontre, com foren en un moment determinat, pèrdues de pilota per una  poc encertada circulació, precipitació en el tir,  pilotes estavellades al pal o violacions del reglament, que feien passar d’un potencial empat a anar-se de dos gol el rival.

Qualsevol dels dos equip hagués pogut dur-se la victòria, i malauradament aquesta vagada es va decantar per l’equip visitant.

Podríem concloure amb la gastada afirmació de “progressen adequadament”.