A. H. Les Franqueses - CHVNG Hipersimply 22-28 (CF)

PARTIT PASSAT PER AIGUA

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p)(21 a. de 22 ), Ana Romero (3), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15)(1g), Aina Gallart (22)(13g), Laura Roldán (23)(5g), Alba Serrano (24)(5g), Núria Gómez (25), Judith Olivella (31)(10g), Marta Méndez (40)(4g), Andrea Fassius (46), Carla Martinez (52).

Partit jugat a Les Franqueses del Vallès, ciutat propera a Granollers.

El partit es va jugar a una pista anexa al pavelló principal. Amb el dia de pluja, una de les porteries estava mullada d'aigua, amb lo qual, cada cop que el baló sortia a fora es mullava d'aigua i teniem que canviar de pilota cada cop.

Partit que al principi, semblaria igualat, al cap de 5 minuts les nostres començaren a apretar l'accelerador i no li van donar opció a les locals. Al final del primer temps el marcador era de 12-19.

Segona part igual, les nostres amb el partit encarrilat van seguir treballant amb serietat però, com en els últims partits ens falta una xispa de ritme i confiança amb elles mateixes per fer més bons partits. Defensa i porteria seria. En atac, ens falta colpejar pels extrems per acabar d'arrodonir uns bons partits, sobretot contra els dos futurs rivals que ens toquen, Ascó i Ribes.

Final del partit 22-38. Proper partit dissabte contra C.H. Ascó.