C. H. Ribes - CHVNG Hipersimply 28-32 (CF)

GRAN DERBI COMARCAL DECANTAT CAP A LES NOSTRES GUERRERES

ALINEACIÓ: Anna Romero (3), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15)(2g), Aina Gallart (22)(6g), Laura Roldan (23)(7g), Alba Serrano (24)(9g), Judith Olivella (31)(8g), Anna Gargallo (34), Marta Méndez (40), Francesca Ubillus (45)(p)(15p), Andrea Fasius (46), Laia Wayra (50), Carla Martinez (52).

Partit jugat a la maca i propera vila de Sant Pere de Ribes d'on és la nostra volguda i estimada jugadora Lenda Victorio.

Partit molt intens des d'el minut zero; com calía esperar pel Mister i “Ajudant”. Primers minuts amb  alternança de gols a cada porteria. Defenses fortes i tancades però, les ocasions d'atac eren més encertades. Les ribetanes amb força encert amb tirs de 8 metres i pels extrems marcaren un petit avantatge de 6 gols, 12-6 al minut 15. A partir d'aquest moment, les nostres guerreres es van posar séries en defensa i amb més encerts a l'atac van capgirar el marcador a la primera part amb un 16-18 que ens va donar ales i que ens van demostrar les nostres que, quan desde la porteria fins a la pivot funcionen podem fer el que ens proposem.

L'intensitat de les accions per les dues esquadres van supossar 7 exclusions entre els dos equips.

Segona part amb la mateixa tónica que la primera, les instruccions del descans de mantenir el ritme en defensa i en atac va seguir donant el seu fruit; ja que, les nostres guerreres, per poder parar les accions de les vermelles defensaven a ultrança, s'apoiaven mútuament, tancaven espais i estaven per no voler perdre aquest partit. Aquest equip anava com Fuenteovejuna, tots a una.

Segona part, igual d'intensa, 8 exclusions entre les dues esquadres; algunes més dubtoses que altres, per als dos. Aquesta intensitat al camp es va contagiar a les dues aficions que animaven i donaven crits d'ànims a les respectives jugadores. Cada gol es celebrava com una victòria.

Final del partit, 28-32.