C. H. Alcarras - CHVNG Hipersimply 24-16 (SM)

PAS A PAS EL SÈNIOR SEGUEIX MILLORANT I TRANSMET BONES SENSACIONS

Alineació: Martí (14 aturades, 1 gol), J. A. Roldán, Pere, Ivan, Kirian (3), Martí Rull (2), Eloi (2), Sergi (1), Oriol, Izan (6), Arnau (1), Gerard

En el primer desplaçament de la temporada el jove sènior del club va tornar a oferir una bona imatge en moltes fases del partit, però la major corpulència i duresa dels locals va fer que, en alguns moments, l’equip perdés la concentració i això va permetre l’Alcarràs endur-se els dos punts en joc.

L’equip va sortir molt concentrat en defensa i amb un bon treball col·lectiu en atac, la qual cosa va fer que es posés per davant en el marcador (1-3) en el minut 4. La igualtat va presidir gairebé tota la primera part (7-6 en el minut 20). Els locals es van posar dos gols per davant (8-6) i la banqueta del Vilanova va reaccionar demanat el seu temps mort, els vilanovins van marcar a la sortida del temps mort, posant-se de nou a només un gol (8-7), però en els darrers cinc minuts, els locals van endurir molt la seva defensa, i davant la permissivitat de l’àrbitre, van recuperar algunes pilotes que van provocar un parcial de 4-1 en aquests darrers minuts i que els vilanovins finalitzessin el primer temps (12-8) amb només quatre jugadors de camp per dues exclusions en els darrers dos minuts.

A la represa, l’equip va patir molt fins agafar el to del partit i va trigar més de cinc minuts en anotar el seu primer gol. Així els locals es va posar set gols per davant en els primers minuts del segon temps (15 – 8), malgrat tot l’equip va reaccionar bé i tot i que els avantatges locals van arribar fins els 10 gols (23-13), l’equip va seguir lluitant fins el final i va acabar el partit 8 gols per sota (24-16)

Per força cal treure conclusions positives del partit, i cal destacar per damunt de tot, la lluita constant de tots i cadascun dels jugadors de l’equip, del més gran fins el més jove, així com el fet positiu que els nous jugadors cada cop es van conjuntant més. I sense desmerèixer la resta de companys, cal fer esment de la bona feina a la porteria d’en Martí, amb 14 aturades i un gol de porteria a porteria, l’eficàcia d’Izan en atac, amb 6 gols, i el bon treball defensiu d’en Pere i Ivan compartint la tasca d’avançat. Tot això, i el bon treball en els entrenaments de l’equip, permet ser optimistes de cara als propers compromisos.