CH RÀPID CORNELLÀ 27 - 17 HIPERSIMPLY CHVNG (CM)C

EL CADET "A" COMENÇA BÉ PERÒ ACABA PERDENT

El Cadet A del Vilanova ha començat la temporada 2016-2017 amb totes les ganes del món a la pista del Cornellà

Durant els primers 15 min de la primera part es va jugar un partit molt intens per part d’ambdós equips en la que el Vilanova, en les possessions de pilota del contrari, trencava el seu atac anant a un contraatac que ens va permetre avançar-nos en el marcador amb un 2-4.

L’equip local va respondre al nostre joc endurint la seva defensa, fet que va provocar que arribessim al minut 15 amb un marcador de 5-5. En aquest moment, l’equip visitant va entrar en una fase de baixa intensitat defensiva i poc encert cara a portería. Això va fer que l’equip local es distanciés, arribant a la mitja part amb un marcador de 14-9.

A l’inici de la segona i durant 10 minuts el joc va estar bastant igualat en tots els aspectes amb un parcial de 4-3. A partir d’aquest moment ens van superar en defensa i després de diverses errades en possessions i passades, una devallada en l’encert a portería i l’augment de l’efectivitat del Cornellà es va arribar al final del partit amb un 27-17.

Si la intensitat dels 15 primers minuts s’hagués mantingut durant tot el partit, els jugadors blanc-i-blaus del Vilanova haurien pogut acabar per davant en el marcador.

Nois, a creure-s’ho que sou molt capaços de guanyar partits. SOM-HI VILA!!