SAFA HORTA  16 - 20  HIPERSIMPLY CHVNG ( IMA)

Comencem la temporada amb una victòria treballada!

Dissabte 15 d’octubre l’equip infantil masculí ens estrenàvem al campionat de la Federació. Ens hem desplaçat a Barcelona per jugar contra el SAFA Horta.

El partit ha estat molt interessant per totes les accions i les tàctiques plantejades. Hem vist un equip amb ganes de passar-ho bé jugant a l’handbol i amb ganes de posar en pràctica tot allò que van aprenent en el dia a dia dels entrenaments.

Des d’un bon inici l’equip ha sortit motivat i amb ganes de fer un bon plantejament, ben situats al camp i amb ganes. Tot i marcar el primer gol al minut 10 el resultat era d’empat a 2. No obstant, es veia l’equip amb ganes d’arrencar una diferència al marcador que permetés jugar amb comoditat. I així va ser perquè només 10 minuts més tard ja hem anat guanyant per 4 a 9. Un equip ben conjuntat  en defensa i amb una resolució efectiva en atac. Tot i que en algun moment hem  perdut pilotes en passades poc precises hem arribat a la mitja part amb el marcador 6 a 12.

A la segona part l’equip s’ha vist una mica descentrat en els primers compassos de la represa. Això ha fet que els locals retallessin la diferència fins a posar-se a tant sols 2 gols. Al minut 10 el marcador reflectia un 12 a 14. L’equip s’ha mostrat més nerviós, amb pèrdues de pilota i amb tirs al cos del porter o bé al pal. Un temps mort providencial demanat pel cos tècnic dels vilanovins els ha fet asserenar i posar cap i cor en la merescuda i treballada victòria final, ja que han aguantat la diferència de gols fins arribar al 16-20 del final del partit.

Cal felicitar el conjunt de l’equip i animar-lo a seguir treballant de valent. Una bona dada és que els gols dels de Vilanova han estat repartits en un total de 9 jugadors això sumat a les bones actuacions dels nostres porteres ha fet que sigui una victòria ben assaborida que els ajudarà a continuar amb molta il·lusió!