CHVNG Hipersimply - H. Sanpedor 24-25 (SM)

Alineació: Martí (porter)(13 aturades), Arnau Muniesa (porter), J. A. Roldán, Eloi, J. Guerra (1), Ricard, Sergi (4), Gerard, Kirian (2), Martí Rull (7), Arnau, Izan (9), Oriol, Pere (1)

Vibrant partit el que es va poder viure aquest dissabte al CEM Isaac Gàlvez, amb un equip que poc a poc va prenent forma i que va lluitar per la victòria fins el darrer segon del partit. El jove sènior del club, va sortir molt concentrat en el partit, sobretot en defensa i es posava per davant amb un esperançador 5-1 en el minut 10 de partit, els visitants va anar reaccionant poc a poc i aconseguien l’empat a 9 gols quan s’havien disputat els primers 20 minuts de partit, la defensa dels vilanovins començava a afluixar i tot i que ho van intentar, el temps mort i els canvis no van poder canviar el rumb del partit i el Santpedor arribava al descans amb un 11-13 al seu favor. Al començament del segon temps es va mantenir la diferència i els locals es posaven només un gol per sota (14-15), però un parcial de 0-4 pels visitants posava el marcador en un complicadíssim 14-19. Semblava que el partit s’escapava definitivament, però l’equip, cada jornada més sòlid, aconseguia tornar a entrar en el partit i amb un canvi de sistema defensiu, passant a 6:0 i movent la distribució en atac, poc a poc van escurçar diferències. Les aturades d’en Martí Burcet (13 en total), afegit a un més fluid joc d’atac, amb la gran aportació d’Izan en el centre de l’atac (9 gols) i d’en Martí Rull (7 gols) des de l’extrem, aconseguien donar-li la volta al partit i posar-se un gol per damunt (24-23). Finalment, el desgast per la remuntada i els nervis finals, van permetre el Santpedor anotar dos gols consecutius i endur-se els punts en joc. Del que no hi ha cap dubte, és que aquest equip creix jornada a jornada i que els bons resultats acabaran per arribar com comencen a arribar molts minuts de bon joc.