H RIBES 29 - 24 HPERSIMPLY CHVNG  (CMA)

El dissabte 22/10/2016 el Cadet A del Club Handbol Vilanova i la Geltrú es va enfrontar amb el Club Handbol Ribes. Els dos equips es van enfrontar en la pretemporada amb victòria per nosaltres. Analitzat com jugava el C.H. Ribes, es preveia un partit dur i intens.

Els nostres van sortir lents, despistats en defensa i gens eficients en les passades i recepcions, cosa que va marcar el inici del partir amb un resultat de 3-1 en contra nostre. Vista aquest començament, vam demanar temps mort per intentar reconduir la situació i ordenar una mica la defensa i assegurar més l’atac i sobretot demanar més intensitat.Va funcionar, la porteria va respondre amb aturades importants que van animar els jugadors a posar més intensitat en defensa, cosa que va permetre robar moltes més pilotes i travar més l’atac rival fins a igualar el resultat. A falta de pocs minuts del final de la primera part, una sèria de pèrdues de pilota i les grans intervencions del porter del Ribes, van originar uns contraatacs que van marcar el final de la primera part amb una resultat de 15 a 10.

Ja a la segona part, desprès de fer un seguit de correccions, vam ser capaços de reaccionar i anar remontant el partit, però sempre a remolc de l’equip local, que amb el seu central ens  posava en problemes. Cal destacar la gran defensa feta durant tota la segona part, intensitat, faltes, robar pilotes i sortir al contraatac, això ens permetia seguir creient en la victòria. En atac estàtic, estàvem una mica aturats, ens costava moure la pilota i no preníem decisions, però quan les preníem i fèiem les jugades, les coses sortien, però molts cops, l’encert del porter i les nostres errades en els llançaments, ens esgotaven psicològicament i feia que cada cop fos més difícil posar-nos per davant en el marcador. Es va veure una segona part vibrant, amb anades i tornades que van fer un partit molt emocionant.

S’ha de seguir treballant, cal millorar en moltes aspectes per fer que les errades més absurdes deixin d’existir.

Gran actuació col·lectiva que ens va permetre lluitar fins al final i no donar per perdut mai el partit.