CH PARETS  35-21  HIPERSIMPLY CHVNG (SM)

MALGRAT LA DERROTA ELS OBJECTIUS PER AQUESTA TEMPORADA SEGUEIXEN SENT ASSOLIBLES

Martí Burcet (P)  – Eloi (5)  – Pere –  Arnau (2) – Ricard – Kirian (2) –  Ivan (1)  – Martí Rull – Sergi Martínez (2) – Sergi Porras – Oriol (2) – Izan (7) – Javi

EL SÈNIOR CAU A PARETS VÍCTIMA D’UNA FLUIXA DEFENSA I LA MANCA D’ENCERT EN ELS LLANÇAMENTS

Partit fluix dels vilanovins davant un dels equips que es perfilen com a candidat a l’ascens, que en cap moment es van sentir còmodes a la pista i malgrat que no van deixar de lluitar, no van poder contrarestar l’atac dels locals.

Els blaus només van ser capaços d’aguantar 12 minut les escomeses del Parets, doncs amb el marcador 8-5, van encaixar un parcial de 7-0 en només 6 minuts que va sentenciar totalment el partit (15-5 en el minut 18). Tot i que els vilanovins van seguir lluitant la resta del primer temps, només van poder descomptar un gol en l’avantatge dels locals, arribant-se al descans amb un contundent 20-11.

La represa no va millorar l’eficàcia dels visitants, i tot i un gol inicial, novament un parcial de 5-0 posava molt lluny un equip de l’altre (25-12) en només 7 minuts del segon temps. Afortunadament el jove sènior del CHVNG va seguir intentant treballant amb ganes a la pista, però la diferència ja era massa gran, tot i això, van evitar que el marcador encara fos més contundent i en els 23 minuts restants només van cedir un gol més de diferència, amb un parcial de 10-9 van deixar el resultat final en 35-21.

Per sort per les aspiracions dels vilanovins, els va sortir un mal partit davant un equip que no és de la seva lliga, i que, a banda de deixar palès que hauran d’evitar aquests minuts d’errades continues (els parcials de 7-0 en el primer temps i de 5-0 a l’inici del segon, marquen gairebé la diferència total del partit), si volen seguir sumant punts davant els rivals directes com han fet fins ara, i malgrat tot es mantenen fora dels llocs de descens