H SABADELL 38-36 HIPERSIMPLY CHVNG  (CMB)

NOU PARTIDÀS AMB INJUSTA DERROTA

El Vilanova va fer un altre partidàs, aquest cop contra el Sabadell. Malauradament el bon joc i l’entrega dels jugadors del Vilanova no van ser suficients per aconseguir una victòria que es va escapar per molt poc.

El Sabadell té un bon equip, especialment el número 47 amb una sorprenent capacitat de marcar des de qualsevol posició. Tanmateix el Vilanova té un millor equip i això s’hauria vist en el marcador si l’arbitratge no hagués estat tan casolà.

El Vilanova va sortir molt decidit i es va posar ràpidament 1 a 4. A poc a Poc el Sabadell va anar retallant la difèrencia i es va arribar al descans amb 21 a 20. La segona part va començar igual, amb marcador molt ajustat, fins que a partir del minut 8 es va passar d’un 26 a 26 a un 32 a 26, van encaixar un 6 a 0. A partir d’aquell moment el Vilanova es va posar les piles per retallar diferencies i ho va fer arribant als últims dos minuts del partit amb un marcador de 36 a 35 i amb pilota per empatar. Al final 38 a 36 amb un arbitratge molt discutit que no va saber tallar l’excessiva duresa de la defensa del Sabadell, especialment contra l’Ivan.

Pol Alentorn i Ivan van liderar de nou l’atac del Vilanova, entre els dos va anotar 26 dels 36 gols de l’equip. Gerard va fer també un molt bon partit amb 6 gols des de l’extrem consolidant-se en aquesta posició.

Els jugadors del Vilanova van acabar força disgustats pel desenvolupament d’un matx que en condicions normals s’hauria guanyat. Van fer un excel·lent partit remuntant 5 gols en la segona part lluitant contra el Sabadell i les decisions de l’àrbitre.