HANDBOL LLAVANERES 34-24 HIPERSIMPLY CHVNG  (SM)

MOLT BON PARTIT DAVANT AL LÍDER

El sènior viatjava a Caldes d’Estrac a jugar davant el líder del grup l’Handbol Llavaneres, amb ganes de seguir demostrant el seu progrés. La primera part va ser possiblement de lo millor de la temporada, amb l’equip molt intens en defensa i amb molt bones sensacions en atac. Un inici de partit molt igualat malgrat la gran qualitat dels rivals, 6-5 en el minut 9, va deixar pas a un parcial de 4-0 pels locals. La banqueta vilanovina havia d’aturar el partit per tornar a centrar l’equip i el jove sènior anotava un parcial de 3-6 que els tornava a posar en el partit (14-12), mantenint aquest bon rendiment fins els descans. Amb la destacada intervenció d’en Cesc Gómez, encara juvenil, s’arribava al final del primer temps amb un resultat magnífic (20-17) a la pista d’un dels dos equips invictes de la categoria.

El començament del segon temps va descol·locar i molt els vilanovins, doncs varen encaixar un parcial de 6-0 que els deixava fora del partit, i a més no aconseguien anotar fins el minut 10 d’aquest període. El obligat temps mort demanat per la banqueta amb 29-19 va fer que l’equip es tornés a centrar en el partit i que millorés força en els seus atacs, fent un parcial de 5-5 en els darrers 15 minuts del partit.

En resum, una molt bona primera part on van demostrar la clara línia ascendent de l’equip i una segona part que va demostrar el per què els locals han guanyat els 8 partits disputats fins ara. Ara, a seguir entrenant i millorant com fins ara i a retrobar el camí de les victòries.