PALAU TORDERA-SOLICRÚ (VERD) 41-26 HIPERSIMPLY CHVNG (IMA)

S’HA ACABAT EL SOMNI!

Partit on ens enfrontàvem als  líders del grup, fet que ha marcat des de l’inici un excés de responsabilitat que ha anat pesant durant tot el partit. Els locals han sortit centrats a la pista i anant per feina des del primer minut; la qual cosa ha fet que comencessin a marcar distàncies al marcador des de l’inici, fent–nos una defensa 3-3 que no sabíem desempallegar-nos-en. Això feia que perdéssim pilotes en atac per precipitació en les passades i poca  precisió que juntament a les bones intervencions del porter contrari han anat marcant diferències al marcador. Així al minut 7.30 el marcador reflectia un clar 8-3 que ha obligat a l’equip tècnic a demanar un temps mort per intentar evitar una sagnia massa forta.  Això ha esperonat uns minuts els nostres jugadors que han fet un parcial fins al minut 15 de 5-7 i els ha tornat al partit amb el marcador 13-10. Un pur miratge, ja que el ritme de l’equip contrari no ha fallat en cap moment i el seu potencial atacant s’ha anat mostrant sense defalliment. Pel contrari, el nostre equip tot i disposar d’ocasions no les aprofitava fallant jugades clares de gol i penals. Això ha fet que el Palautordera en els darrers  10 minuts de la primera part fes un parcial de 10-2.

A aquesta superioritat tècnica del contrari s’hi ha sumat diverses decisions arbitrals que han acabat de descentrar l’equip i cos tècnic. En el darrer minut de la primera part han expulsat amb vermella directa un jugador nostre en una decisió molt polèmica, en un contraatac contrari on hi ha hagut una obstrucció. Expulsió que l’equip contrari tampoc ha entès, ja que era més mereixedora d’exclusió de 2 minuts i targeta groga. Altres decisions arbitrals han contribuït a fer més fàcil la victòria del Palautordera que la tenia més que merescuda. No hi havia el mateix criteri per a les targetes i exclusions per als dos bàndols i ens ha fet estar bastants minuts en inferioritat numèrica (en algun moment amb dos jugadors menys a la pista) fins que ha arribat la segona expulsió d’un jugador nostre per acumulació d’exclusions al minut 19 de la segona part.

La segona part no ha tingut color amb el domini abassegador dels locals, beneficiats per exclusions nostres seguides i augment del nerviosisme dels nostres jugadors que es veien superats per totes bandes. Tot i així, no hem renunciat a l’atac i si la primera part hem marcat 12 gols, la segona n’hem fet 14, marcant al final del partit un clar 41-26 a favor dels locals. Tot i les dificultats no hem baixat el nostre ritme golejador, però al davant teníem una autèntica màquina de fer gols. El Palautordera ha demostrat perquè és l’equip màxim golejador del grup E, errant pocs llançaments, pressionant fort per prendre les pilotes i molta rapidesa en els contraatacs que rarament fallava. Nosaltres hem estat més dubitatius en atac davant la pressió contrària i hem fallat  més oportunitats clares que en altres ocasions no s’erraven.

Per tant, lliçó d’humilitat que ens ha de servir per reflexionar i aprendre en aquesta setmana de descans que se’ns presenta, per tornar a reprendre amb ganes i força les properes jornades i superar-nos en l’adversitat i créixer com a equip.