El cap de setmana

CH Vilanova Hipersimply - Aula 33 - 23

Contundent victorià contra el líder

26/11/2016 Pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova

Victòria de prestigi contra el Aula, líder de la classificació i campió de la temporada passada en infantils.

L’Aula és un vell conegut. En els dos enfrontaments de la temporada passada hi va haver una victòria per cada equip. Nosaltres van guanyar per 1 en el seu camp i ells ens van guanyar per 10 en el nostre (14 a 24). Aquesta temporada tot ha canviat. El Vilanova ha fet un salt de qualitat en el seu joc i una crescuda física que l’Aula no ha fet. Una diferencia que es va veure sobretot en la defensa i en la porteria del Vilanova que van deixar sense opcions als jugadors de l’Aula.

Exceptuant els dos primers gols, el Vilanova va anar sempre per davant en el marcador, amb diferencies d’entre 3 i 5 gols a la primera part i diferencies entre 7 i 11 gols en la segona. El moment clau del partit va ser el inic de la segona part quan el Vilanova es va posar a 10 gols gracies a una gran defensa i a diversos contraatacs fulminants. A partir del minut 6 de la segona part, el partit es va passar molt, molt difícil per l’Aula. Tanmateix, el Vilanova va saber mantenir la tensió, no va baixar la guardia i es va arribar al final amb 10 gols de diferencia, curiosament la mateixa avantatge que va guanyar l’aula en la seva visita ara fa tot just un any, el 15 de novembre de 2015.

De nou el Vilanova ens va oferir la seva millor versió amb Pol Alentorn (11) i Ivan (9) com a màxim golejadors. Ivan va ser de nou un jugador desequilibrant gracies al seu físic i la seva determinació. A més cada cop té mes recursos en atac i fa jugar els seus companys. Ivan és mes resolutiu a les primeres parts i Pol Alentorn en les segones quan entra en carrera o aprofita la defensa pressionant per robar la pilota i llançar contraatacs.

Roger Rovira va marcar 5 gols tots a la primera part colant-se per darrere la defensa o tirant des de l’extrem. Seke va marcar 3 gols, un d’ells desde molt lluny aprofitant la poca alçada del porter. Pau es va fer un fart de donar assistències obrint la defensa i passant al company desmarcat. En general tothom va estar mol, molt seriós en defensa, especialment Pol alentorn, Ivan i Seke. Pol Homs es va doctorar amb un partit excel·lent, 15 parades incloent un peralti i un contraatac quan estava sol davant l’atacant. Iker va marcar un gol de fantasia saltant dins l'àrea i colpejant la bola. També va marcar l'Alex des de l'extrem després de deixar clavat el seu defensa. Ryan va marcar un dels seus gols impossibles, Roger Hurtado va aprofitar la seva alçada per marcar des de la posició de pivot i l’Albert va sorprendre a tothom amb un tir fort i sec per l’angle llarg. El porter ni la va veure.

En definitiva un partit molt complert del Vilanova que va deixar constància de la seva exel·lent evolució en l’últim any, servirà per carregar les piles i poder preparar els pròxims enfrontaments.