CH Vilanova Hipersimply - H. Sant Llorenç A. 12 - 30 (JM)

S’ESTRENA EL NOU JUVENIL DE L’HANDBOL VILANOVA

CH Vilanova Hipersimply:

Franc – Ivens – Arnau M. (3) -  Eloi (5) – Ernest – Gerard (1) – Joel – Kirian – Martí (1) – Omar (2) – Roger - Ivan

El juvenil que feia d’espàrring, contra un equip, que juga les eliminatòries per pujar a competir a la primera catalana aquesta temporada, és dedicar, a provar les coses assajades als entrenaments, durant els primers quinze minuts de partit han estat marcats per les bones defenses i la poca efectivitat en el llançament, per part de tots dos equips, on el marcador ho diu tot 3 – 5, a partir d’aquí els Vilanovins van continuar lluitant però no van aconseguir marcar cap més gol en els quinze minuts següents revent un parcial de 0 – 7 en contra, per anar al descans amb un 3 a 12 al marcador.

El Hipersimply va continuar lluitant i posant problemes al rival durant tota la segona part i acabar el partit perdent per una diferència massa gran, que no s’ajusta al rendiment que va tenir l’equip.

Pròxim partit 5 d’octubre a les 19:15 al Pavelló del Garraf