CH Vilanova Cusal - OAR Gràcia Sabadell. 22-25 (MM)

Primer partit “seriós” de l'equip Master CH Vilanova Cusal abans de l'inici de la temporada oficial (el proper diumenge 27 d'octubre), enfront del OAR Sabadell.

Com a primera nota positiva ha estat la gran presència de jugadors, 18 en total, per disputar el partit. La segona el bon ànim que s'ha viscut entre tots ells. La tercera i no per això menor, l'absència de lesions.

El CH Vilanova Cusal ha començat a un ritme frenètic i amb un nivell de joc excepcional, ben posicionats en defensa i amb un atac ordenat i ben organitzat, amb possessions llargues fins a trobar la millor opció de llançament, la qual cosa ha portat a destacar-se fins a un 6-1 al mig de la primera meitat. Ha estat llavors quan el Sabadell ha començat a moure la pilota amb més criteri i a llegir la defensa dels blaus, que unit a una sèrie d'imprecisions ha portat al fet que al final dels primers 30 minuts el marcador reflectís un empat a 13 gols.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que va finalitzar la primera, amb falta de tensió en defensa, imprecisions en les passades i una sèrie d'encertades intervencions del porter visitant, que ha portat al OAR a destacar-se en el marcador d'una manera que al final ha resultat definitiva, malgrat la gran labor sota pals dels nostres dos porters, Jose Mª i Joaquim. Amb desavantatges de fins a 6 gols en contra el CH Vilanova Cusal s'ha sabut reposar als seus errors i ha acabat reduint parcialment el desavantatge fins a finalitzar en un més que meritori marcador de 22-25.

El resultat, malgrat la derrota, no ha de portar-nos a engany: l'equip a jugat a un gran nivell, la banqueta té un gran fons per realitzar rotacions permanents, les imprecisions s'han de corregir a força de treball i el nostre Master té el hándicap del poc bagatge, porten entrenant junts poc més d'un mes i les manques que s'han pogut veure en la pista, es veuran compensades quan comencin a conèixer-se en la pista.

 

En definitiva, aquest partit deixa molt bones sensacions del nostre Master i de ben segur que serà una temporada agraïda per a tots.

Som-hi Vila!!

 

PEDRO POZA