CHVNG Hipersimply - Handbol Vilamajor 14 - 36 (JM)

FLUIX PARTIT DEL JUVENIL

Els jugadors del CHVNG Hipersimply, que només han pogut jugar un sol partit de preparació durant la pretemporada, van sortir amb por en el seu primer partit oficial com a jugadors juvenils, perdent així molt rapidament tota opció a disputar-li el partit a un rival molt ben posat en defensa i rapidíssim al contraatac. Set minuts ha trigat el Vilanova a fer el primer gol, mentre els visitants esclafaven al contraatac, deixant molt clar com ha estat la primera part, el resultat al descans 7 a 20.
Al segon temps es millora, on s’ha plantat cara fins al minut 25 amb un ajustat parcial de 7 a 10, però uns cinc darrers minuts de descontrol dels Vilanovins, ha propiciat un parcial de 0 a 6 favorable al Vilamajor per tancar el partit.
Destacar el bon partit de l’Arnau Martos, que aquesta és la seva primera temporada com a jugador d’handbol, ha marcat set gols i el primer gol del juvenil del nou CHVNG.