CH Salou - CH Vilanova Hipersimply. 44-20 (CM)


Salou, 18/10/2013 13:00h

Malgrat l'esforç, les ganes, l'arpa i l'ambició dels nois del Sergio i l´Eva, el cadet de la ciutat no va poder dedicar-li una victòria al nostre recentment nascut club handbol Vilanova i la Geltrú.

El primer partit oficial en competició d'aquesta nova aventura en solitari com a club d’handbol no va poder acabar en victòria encara que després dels primers compassos del partit no es podia intuir el que passaria més tard. cal destacar que el primer gol del partit (amb prou feines passats uns pocs segons) queia del nostre costat il·luminant l'electrònic i lluint un 1-0 que donava esperança que el partit s'anava a desenvolupar d'una manera més igualada de la que es va veure a posteriori, encara que no fos més que un bonic miratge que posteriorment posaria les coses en el seu just punt. El nostre cadet no tornaria a posar-se per davant en cap moment sinó que per contra anava augmentant de manera progressiva la seva diferència negativa fins al final de l’encontre. Malgrat tot, els nostres xavals no van baixar els braços en cap moment i per contra van intentar compensar la diferència de nivell entre tots dos equips amb ràbia i ganes fins al mateix final.

Al que fa referència a la part merament esportiva, es va veure un partit amb una clara diferència de nivell entre tots dos equips que en cap moment va donar possibilitats als nois de Gallart i Bosc de poder-se apropar en el lluminós a un Salou netament superior.

La falta d'experiència en aquesta competició dels vilanovins i d'excés d'ingenuïtat enfront de les taules de l'equip contrari, molt més experimentat i acostumat a un joc més de contactes durs i una defensa dels visitants més aviat tebiona va propiciar moltes situacions en les quals els locals aconseguien arribar amb facilitat fins als 6 metres, fins i tot en atacs estàtics, deixant als nostres porters (que malgrat tot van tenir una gran actuació arribant a parar fins a diversos penals) a la mercè dels llançaments, sobretot dels seus laterals que no perdonaven l'ocasió.

En la represa i després del que se suposa va ser una gran arenga per part de la parella d'entrenadors, l'equip va tornar a la pista amb la lliçó apresa i amb una idea del que a partir d'ara anava a ser la nova competició en la qual van a participar aquesta temporada. Es va veure una major agressivitat, augment de la intensitat i qualitat dels contactes que va començar a posar una mica més nerviós a l'equip contrari provocant fins i tot alguna expulsió i targeta a l'equip local, però que no compensava en absolut la clara superioritat que va deixar palesa sobre la pista l'equip del Tarragonès que no deixava d'augmentar de manera progressiva la diferència en el marcador.

Així doncs un partit en el qual es van veure ganes, energia, arpa i nervis, molts nervis, que propiciaven moltes inexactituds i que van donar per vàlid i just el resultat final de 44-20 favorable als locals, però que ens deixa una esperança oberta per l'actitud dels nois que van voler donar més del que realment podien oferir contra un rival com el que els va tocar.

Finalment cal destacar de manera clara la part positiva que s'extreu d'aquesta trobada i és la consecució d'aquests 20 gols i l'actitud dels xavals que de bé segur ens donarà moltes alegries en aquesta nova etapa que comença per al club de la nostra ciutat.


MANUEL CANO