CH Vilanova Hipersimply - CH Mora la Nova. 18-32 (CF)

PRIMER PARTIT DEL CADET FEMENI DEL HIPERSIMPLY CHVNG

Vilanova, 18/10/2013 19:00h

El cadet femení continua la progressió amb que va iniciar aquesta temporada, amb una actitut de lluita i no rendir-se fins al final. Encara que aquest cap de setmana disputava un partit enfront el CH Mora la Nova, un equip que tenia a les seves files algunes jugadores juvenils.

Les vilanovines van sortir molt valentes tant en atac com en defensa, al final de la primera part una sèrie de precipitacions en atac van produir contraatacs moltefectius. Això va fer al que la distancia que havien mantingut de 5 i 6 gols durant tota la part augmentés anant-se 9-21 al descans.

L’inici de la segona part l’equip tampoc va sortir concentrat i la tova defensa va facilitar l’encert del rival. Tot i que l’equip en tot moment va donar la cara i es va mostrar molt vertical en atac. El resultat final va ser de 18-37. A destacar un cop mes l’actuació de la portera Francesca i la bona actuació en defensa que va realitzar Elba.

Jugadores: Francesca Aguilar, Laura Marti, Alba Pérez, Elba Guasch, Laura Gil, Sònia Maled, Irene Pastor,Paula Andreotti, AishwariaCordoba, Lenda Victorio, Patri Lucas i Aina Calvo.