CH Vilanova Hipersimply - CH ST Llorenç/ST Feliu 29 -28 (SM)

CH VILANOVA I LA GELTRÚ 29 - CH ST LLORENÇ-ST FELIU 28 (16 - 10 descans)

Vilanova, 18/10/2013 21:00h

Treballada victòria de l'Handbol Vilanova en el seu debut a la competició davant un rival que ho va posar molt difícil i que apunt va estar, d'endur-se quelcom més del Pavelló del Garraf.

El partit va començar amb els dos equips molt intensos i amb intercanvi d'encerts, errades i gols, en un típic partit on els dos equips s'estudien, fins que els blaus, cap el minut 15, es van començar a sentir més còmodes a la pista, sobretot en defensa i van forçar errades del rival i recuperar pilotes que es convertien en contracops letals i així es va arribar al final del periode amb una renda de 6 gols (16-10), renda que amb una mica més de sort, per part local, hagués pogut ser més amplia.

La segona part, va ser molt diferent, els blaus no van sortir amb la mateixa intensitat que van acabar la primera part, fet que els sant feliuencs van aprofitar per demica en mica anar retallant distàncies, entrant en el partit fins arribar a empatar el mateix i donar uns deu últims minuts d'infart, on el joc es va endurir amb excés, amb accions per part dels dos equips al límit del reglament, i on cap del dos equips va agafar una renda definitiva fins a falta de 35 segons, després d'una molt bona defensa blava, els vilanovins van fer el 29 a 27, donant un últim atac als del baix Llobregat que van saber aprofitar, però que va ser insuficient, doncs els vilanovins ja no van perdre la pilota, per acabar el partit amb un ajustat 29 a 28.