CH Vilanova Cusal - CH Matadepera. 17-25 (MM)

La lliga Master no ha començat amb bon peu per als veterans del CHVNG Cusal que ha caigut derrotat enfront del CH Matadepera per 17-25.

No ha estat un mal partit en general. Durant la primera part la diferència màxima a favor dels visitants no han anat més enllà dels 3 gols i fins i tot empatant en diverses ocasions, acabant 9-12 però amb la sensació de que es podia remuntar.

Ha estat després de la represa quan a poc a poc l'equip d'ha anat desfonant i perdent claredat en els atacs posicionals, la qual cosa ha permès que la dura defensa del Matadepera, al costat de la major rotació de la seva banqueta a causa del gran nombre de jugadors que portaven els visitants, els proporcionava més frescor, forçant pèrdues de pilota i contraatacs, que han obert una bretxa irrecuperable en el marcador. 

En l'aspecte defensiu l'equip no ha treballat malament, llevant alguna petita distracció, com podria esperar-se del marcador, han estat les pèrdues les que han donat al trast amb el bon treball defensiu.

Ara tenim 2 setmanes per treballar les fallades que s'han vist durant el partit, assegurar la pilota i intentar que els atacs siguin més fluïts i ens permetin materialitzar les possessions que disposem.

Il·lusió i ganes no falta en aquest grup Master del CHVNG Cusal, i amb treballs s'aconseguirà.

Som-hi Vila!!

 

PEDRO POZA

Escribir comentario

Comentarios: 0