H. Procer CERDANYOLA B - CHVNG Hipersimply 26-25 (JM)

BON PARTIT DEL CHVNG JUVENIL

H. Procer CERDANYOLA B - 26

CHVNG  Hipersimply - 25

Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (9) – Martí (2) – Omar – Jordi – Arnau M. (6) – Kirian (1) – Ernest (1) – Joel – Pere – Gerard (2) – Arnau V. (4)

Els juvenils del Vilanova mereixien treure quelcom més del desplaçament a Cerdanyola on van fer un molt bon partit defensivament, doncs van ser capaços  durant els 7:57 minuts que van jugar en inferioritat de marcar cinc gols i només encaixar-ne dos. En atac van estar una mica més fluixos i les passades dolentes, les pèrdues de pilota i els contraatacs fallats van decantar el partit a favor del Cerdanyola.

Primera part amb alternances al marcador per tots dos equips, on la màxima diferencia a favor la van tenir els vilanovins al minut 14 amb un 4 a 7, però poc a poc l’equip local es va recuperar i va arribar al descans guanyant per 13 a 11.

A la segona part el CHVNG Hipersimply, va anar sempre per darrere al marcador i al minut 26 perdia de quatre gols, 26 a 22. En els quatre darrers minuts de  partit, els nois entrenats pel Pere Solé, van saber tancar amb clau la seva porteria, tot i jugar durant més d’un minut i mig amb dos jugadors exclosos, i fins al final del partit amb un de menys, feien un parcial de 0 a 3 per acabar perdent el partit només d’un gol.

Excel·lent partit dels dos porters, i en especial de l’Ivens Orts que amb 10 intervencions, va aturar el 43.5% dels llançaments rebuts.