CE Castelldefels - CH Vilanova Hipersimply. 32-32 (CM)

UN EMPAT QUE SAP A POC


Novament els cadets del HipersimplyVilanova ens han brindat una tarda vibrant i emocionantfins a l’últimsegon en el seu desplaçament a la pista d’un altre rival difícil i dur com es el Castelldefels.


El que hem vist la tarda del dissabte al pavelló poliesportiu de Can Vinader, ha estat de nou una exhibició d’esforç mantingut, ganes de fer i joc d’equip que ens fa pensar que, al contrari del que es creia entreveure al principi de la temporada, els vilanovins procuraran no donar la imatge de ventafocs del grup que avanç de començar aquesta competició semblava,sobretot pensant en la falta de experiència en aquest tipus de campionat, sino que pel contrari i pel que hem vist fins ara intentaran lluitar per les places del mig de la taula com a objectiu menor a priori.

 

El joc agressiu, de col·laboració col·lectiva, esforç d’equip i esperit de sacrifici, desplegat durant tot l’encontre, varen donar els seus fruits en un encontre en el que, com la setmana passada no van deixar de estar perdavant en moltes fases del partit, i les poques que varen anar per darrere no van deixar que la diferència fos superior a 2 gols.

 

Diferències a favor dels visitants d’entre 3 a 5 gols feien en un principi pensar que l’enfrontament no seria còmode, però si que abrigava la esperança de tenir un desenllaç favorable als interessos dels de Sergio Gallart i Eva Bosque que no van deixar en cap moment de creure-s’ho. Hem de recordar que el resultat al final de la primera part va quedar clavat en un eloqüent 17-17 al lluminós.

 

Un joc ràpid en les transicions a l’atac amb una defensa agressiva però sense arribar a ser excessivament dura (només dues exclusions temporals i dues targetes grogues en tot l’encontre) permetien als vilanovins fer contraatacs i atacs ràpids que sovint acabaven en gols des de la línia de 6m, tot i que també es van poder veure força imprecisions en les passades que propiciaven pèrdues de pilota a favor dels locals.

 

Novament hem de fer menció a la porteria, que aquesta setmana tot ihaver-se vist minvada per la absència d’un dels dos porters que defensen els tres pals del cadet (David) va ser reforçada amb l’ajut d’un dels porters del infantil (Roger) que al contrari d’arronsar-se va demostrar un gran nivell ique juntament amb l’Arnau van fer les delícies del públic visitant assistent a les grades del Poliesportiu Municipal de Castelldefels, veient grans parades que van ajudar a defensar el resultat final.

 

La màxima tensió va arribar quan a falta de 30 segons per al final i després d’aconseguir un seguit de varies grans parades, no van poder evitar que un gran llançament del seu lateral entrés per la mateixa esquadra de la porteria col·locant l’electrònic en un 32-31 pels Castelldefelencs. En aquest moment i a falta de 5 segons els tècnics del Hipersimply CHVNG van demanar un encertat temps mort per preparar una jugada assajada que van interpretar a la perfecció el jugadors a la pista i que culminaria amb un gol que va fer saltar a la grada i que va fer lluir el definitiu 32-32 al marcador.

 

MANUEL CANO