CE Molins de Rei "C" - CH Vilanova Hipersimply. 30-32 (SM)

L'HIPERSIMPLY ENCAPÇALA LA CLASSIFICACIÓ

Nova victòria de l'Handbol Vilanova i la Geltrú, aquesta vegada a domicili i davant d'un dels teòrics aspirants a l'ascens on, s'ha patit innecessàriament, doncs els blaus haurien d'haver sentenciat el partit molt abans dels minuts finals i que serveix per deixar a l'equip lider en solitari del grup.

La primera part ha començat intensa per part dels dos equips i amb les imprecisions típiques de jugar a les nou del matí, però cap el minut deu, els blaus han començat a trobar-se segurs en defensa, fet que provocava la recuperació de pilotes i ràpids contracops posant les primeres diferencies a un marcador que han arribar a dominar de fins a sis gols durant uns minuts, però, en els instants finals del primer periode, una certa relaxació ha permès als locals retallar diferencies, deixant el lluminós amb el resultat del 13 a 17 per als de Vilanova.

L'inici de la segona part ha estat un desastre per als blaus, han sortit a la pista pensant que el partit estava resolt, fet que els locals han aprofitat, amb un parcial de vuit a dos, per posar-se per davant, 21 a 19, llavors els blaus s'han despertat de sobte i ràpidament, han tornat a agafar les regnes en el marcador, han tornat a controlar el joc i ja no han donat opcions als locals, tot i que fins els últims tres minuts no s'ha acabat de patir, un patiment innecessari, però que ha de servir d'alliçonament als vilanovins de cara a propers compromisos.

El pròxim partit serà el dissabte 16 a les 20 hores , al pavelló del Garraf, a continuació, a las 21:30 hores, es farà la presentació del CHVNG amb entrega de reconeixements a las persones i entitats que han fet possible els trenta i cinc anys de handbol a la nostra ciutat.