CH Vilanova Hipersimply - CH Ascó. 36-14 (SM)

HIPERSIMPLY  CHVNG  36  -  CH ASCÓ  14  (14 - 8)  (22-6)

L'Hipersimply segueix líder invicte.

Victòria contundent de l'Hipersimply davant un Ascó que només va poder oferir resistència els primers vint minuts de partit, fruit de la bona actuació del porter visitant i de la manca d'encert o sort per part dels locals, però que van saber enllestir el partit gràcies a un gran treball defensiu i tambè amb la gran actuació dels dos porters vilanovins.

El partit va començar prou be per als blaus, amb un parcial de 6 a 0 en els primers minuts, i tot semblava que el partit no tindria gaire historia, però llavors va aparèixer la figura del porter de l'Ascó que amb varies intervencions de merit, va encoratjar als seus companys i va fer entrar al partit al seu equip posant el 6 a 4 al lluminós, i durant uns minuts l'intercanvi de gols es va mantenir a la pista, però, als minuts finals, l'Hipersimply va tornar a defensar amb prou intensitat i a recuperar les regnes del partit, per arribar al descans del match amb el marcador de 14 a 8 per als locals.

La segona part, no va tenir gaire historia, els blaus van sortir a la pista disposats a no repetir errades de partits anteriors i amb un gran treball defensiu que no donava cap opció als visitants, aquests no van aconseguir el primer gol fins el minut 14 de la represa, el marcador es va anant eixamplant fins al final, arribant a un contundent 36 a 14 final per a l'Hipersimply, que continua lider del seu grup.