CH Sant Fost - CH Vilanova Hipersimply 27 - 26 (JM)

ES MEREIXIA MÉS

C. H. Sant Fost – 27

CHVNG Hipersimply – 26

Alineació : Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (10) – Martí (2) - Omar (2) – Roger – Kirian (8) – Joel – Iban – Gerard (1) – Arnau V. (3)

Excel·lent partit del Vilanova que, amb tres baixes a la zona central, una d’elles del que fins aquest partit era el màxim golejador de l’equip, amb el Martí que ha jugat amb dolor al braç de llançament i tenint que adaptar jugadors a altres posicions que no són les seves habituals, gràcies a la bona defensa en el segon temps, ha tingut fins i tot l’opció de guanyar.

A l’inici de la primera part el partit ha tingut alternances al marcador per a tots dos equips, però del minut vint-i-u al vint-i-set els vilanovins han perdut intensitat i això ha provocat perdre cinc pilotes i encaixar dos gols de jugada, dos gols de penal i un de contraatac, que han posat el marcador 14 a 9 pel Sant Fost. Els entrenadors dels blaus, el Pere Solé i el Sergi Porras, s’han vist obligats ha demanar el temps mort per corregir les errades que l’equip estava fent. L’equip ha reaccionat aturant tots els atacs del rival i marcant tres gols i s’ha arribat al descans amb un 14 a 12 al marcador.

A la segona part, el CHVNG Hipersimply no ha sabut aprofitar les sis superioritats que ha tingut per agafar avantatge al marcador, doncs en els tres minuts que l’equip a tingut dos jugadors més al camp, el parcial ha estat de 2 a 2. Els de Vilanova han lluitat, i s’han mantingut al darrera al marcador, a un, màxim dos gols del Sant Fost i, fins i tot han aconseguit empatar a 22 i a 26 als minuts disset i vint-i-cinc, i amb opcions d’empatar al darrer minut, però no ha estat possible.