CH Ràpid Cornellà - CH Vilanova Hipersimply. 25 - 30 (SM)

L'HIPERSIMPLY ENCAPÇALA INVICTE LA TERCERA CATALANA

CH Ràpid Cornellà 25 - Hipersimply CHVNG 30 (12 – 15)

Nova victòria de l'Hipersimply a la pista del Cornellà, en un partit en que els vilanovins no han jugat al nivell esperat, sobretot en defensa i aixó ha provocat que els dos punts triguessin a estar assegurats per als blaus, punts que serveixen per mantenir-se líders invictes del seu grup.

La primera part, que no ha estat gaire vistosa pel joc que han ofert els dos equips, ha transcorregut pràcticament en la mateixa tònica durant 27 minuts, partit sense alternatives clares ni un dominador sobre el parquet, igualtat en encerts i errades, i tot plegat per la falta d'intensitat defensiva dels vilanovins, que en cap moment han sabut defensar com en jornades anteriors, tot i que les últimes defenses de la primera part han estat millor i aixó a provocat que s'arribés al descans amb tres gols de diferencia en el marcador per als blaus, 12 a 15.

La segona part, ha començat com la primera, falta d'intensitat defensiva vilanovina i remuntada dels tres gols de renda que portaven al descans en nomès 5 minuts, llavors un calc del vist en els primers trenta minuts, fins arribar als últims set del partit, on els vilanovins han tornat a defensar amb intensitat i brillantor, recuperant pilotes i sortint a la contra, per a guanyar un partit al que li han sobrat cinquanta-tres minuts i li ha faltat intensitat i actitud a la defensa vilanovina.