CH Vilanova CUSAL - CH Veterans de Sarrià. 21-18 (MM)

VICTÒRIA DEL CUSAL PER 21 A 18 FRONT AL CH VETERANS DE SARRIÀ

El progrés del Master CHVNG Cusal segueix amb bones sensacions. Aquest passat diumenge 24, va caure la primera victòria i segueix la progressió, lenta però segura de l'equip.

A part de felicitar per la victòria als jugadors en pista, també mereixen la seva els que per lesions no han pogut estar sobre el parquet, però han estat en tot moment sofrint i vivint-ho amb tanta intensitat com el que més des de la graderia i la banqueta. Se us troba a faltar i esperem que en breu tots siguin a punt i puguem gaudir on ens agrada, en la pista.

En el partit, malgrat haver sofert una mica en la segona part, al final s'ha imposat el bon joc dels Vilanovins. Gran part del mèrit ha estat un gran defensa i un ordenat atac, liderat per una primera línia que ha posat cap i tremp, regulant el tempo del partit i, l'extraordinari, quan en defensa se sofrien inferioritats, en aquests moments no s'ha desesperat, s'ha tret el millor dels 5 jugadors i del porter, i de la banqueta, sempre animant, "achuchando" i sense deixar de perdre al confiança.

Després d'arribar a tenir una renda de 8-4 després dels primers 15 minuts que presagiava un partit còmode, al final de la primera part l'electrònic reflectia un inquietant 11-10. Part del mèrit d'aquesta victòria ha estat no deixar-se enganyar per l'equip de Sarrià, que malgrat haver patit també dues derrotes, aquest equip encara que sense estels té la virtut de treure de les caselles a tots, tirant de “ofici” o “picardia". Així han intentat els visitants donar-li la volta al marcador, arribant a posar-se en un parell d'ocasions per davant, però lluny de caure en el parany i treure el pitjor del CHVNG Cusal, el “cap” ha superat els impulsos i després d'uns 10 últims minuts frenètics i excel·lents de joc, s'ha arribat al final amb un còmode avantatge de 3 gols, 21-18 final, que té molt mèrit.