CH Vilanova Hipersimply - CH Ribes. 8-41 (CF)

EL CADET FEMENÍ CAU ANTE EL LÍDER
 

Partit contra les líders del grup. Les cadets van començar el partit ben situades a la pista i concentrades. Els primers 15 minuts van aguantar el marcador amb pocs gols en contra, tot i que, com ja va sent la tònica de les vilanovines mostraven poc perill en atac. Les múltiples pèrdues de pilota per passades defectuoses o passes (més de 20 per cada part), originaven contraatacs rapidíssims de les visitants. S’arribà a la mitja part amb un parcial de 4-17.

 

La segona part va començar amb una davallada de la fluidesa del joc de les locals coincidint amb una circulació més ràpida de les ribetanes junt a un major encert de cara a porteria que les distancià aviat al marcador. El darrer quart d’hora les vilanovines van atrevir-se més de cara a porteria aconseguint anotar alguns gols més. El partit acabà amb un contundent 8-41.

 
Alineació del Hipersimply CHVNG
 
Aishwarya Córdoba, Sonia Maled, Laura Gil, Laura Martí, Carla Molina, Alba Pérez, Elba Guasch, Aina Calvo, Lenda Victorio, Patricia Lucas, Irene Pastor, Júlia Soria, Arantxa Quintairos, Francesca Aguilar.
 
 
JORDI MARTÍ