CH Vilanova Hipersimply - CH Ribes. 15 -14 (IF)

VICTÒRIA VILANOVINA AL DERBI COMARCAL.

El CH Vilanova es va imposar per la mínima al CH Ribes al darrer dissabte.

Una primera part dominada clarament pel CH Vilanova des de bon principi, amb bones intervencions de la nostra portera Marta i molta intensitat a defensa. Això ens va portar al descans amb un còmode 7 a 4.

Al començament de la segona part les noies de l'Infantil van abaixar la guàrdia i el CH Ribes gairebé ens dóna un ensurt.

Resultat final just per a un partit molt entretingut també pels que estàvem a les grades.

Amb aquest partit es completa la primera volta amb el resultat de 3 Partits guanyats i 1 Perdut (pendent de recuperar el partit contra el Castelldefels).

Cal remarcar un cop mes el deficient estat de la pista que fa molt difícil la pràctica de qualsevol esport. Esperem que l'Ajuntament arregli aquesta situació.