C.H. Sant llorenç/Sant Feliu A - CHVNG Hipersimply 45 - 25 (JM)

PREVISIBLE DERROTA DEL JUVENIL

C. H. Sant Llorenç/Sant Feliu A – 45

CHVNG Hipersimply – 25

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (11) – Martí (3) - Omar (2) – Jordi - Roger (2) – Kirian (4) – Ernest - Joel (1) - Pere – Gerard

El juvenil del Vilanova volia donar un ensurt al Sant Llorenç/Sant Feliu A, equip amb el que ja es comptava perdre, doncs es coneixia el nivell del rival del partit jugat a la pretemporada, però una desastrosa primera part va llençar per terra totes les expectatives.

L’inici del primer temps anava força bé, el CHVNG s’esforçava i aconseguia mantenir els pols amb el rival i al minut 7 només es perdia d’un gol, 4 a 3. Però a partir d’aquí tot va canviar, l’equip va entrar en una fase de precipitació, falta de concentració, amb llançaments fallats o aturats pel porter rival i moltes pèrdues de pilota, i ni el temps mort demanat pel Pere va servir de res. El Sant Llorenç va aprofitar per sortir al contraatac en nombroses ocasions i treure 15 gols d’avantatge al descans, 24 a 9.

La xerrada dels entrenadors al descans va fer efecte i a la segona part els vilanovins van jugar molt millor i al minut 25 el parcial era molt igualat 16 a 15. El joc realitzat per l’equip els 5 darrers minuts del partit va ser millor que el que indica el parcial rebut de 4 a 1. Finalment el  partit va acabar amb un marcador de 45 a 25.

Destacar l’Eloi Martos capità de l’equip, amb 11 gols i un 73,3% d’efectivitat.