AE Xarxa “B” - CH Vilanova Hipersimply. 26-26 (SM)

EL LAMENTABLE ARBITRATGE NO IMPEDEIX A L'HIPERSIMPLY SEGUIR IMBATUT I LÍDER

Empat de l'Hipersimply a la pista del tercer classificat, on el més important ha estat el punt aconseguit, en un partit extremadament dur per part local i on l'arbitratge ha estat totalment decisiu, doncs ha impedit clarament a l'Hipersimply endur-se els dos punts i de forma clara, tot i haver estat rotundament superiors al rival. Els vilanovins han donat una lliçó del que es el coratge i han sabut sobreposar-se a tot el que ha passat a la pista i aconseguir aquest empat que els deixa encara líders invictes del seu grup i sobretot hens hem de sentir molt i molt orgullosos de l'equip, del primer a l'últim jugador, pel seu coratge, pel seu comportament i per la seva lluita.

La primera part ha començat intensa per part dels dos equips, doncs sabien de la importància dels punts en tractar-se del primer i tercer classificat, i els blaus han sortit molt ben posicionats i ordenats, controlant en tot moment el partit i el marcador, doncs ràpidament, minut 6, ja duien tres gols de renda al marcador. L'Hipersimply s'ha mostrat molt superior en totes les facetes del partit, i ha arribat a marxar de sis gols al marcador, però cap al minut 20 de la primera part, l'àrbitre n'ha tingut prou i ha decidit que allò no li agradava i ha començat a canviar el signe del partit, començant per no desqualificar a un jugador del Xarxa en una acció de contracop amb un jugador vilanoví a l'aire i el braç armat a punt de llançar a porteria fent-li un placatge de futbol americà, però nomès han estat dos minuts d'exclusió, quan el reglament es estrictament clar amb aquestes situacions i es vermella directa. I des d'aquest moment l'espectacle, ja no s'ha jugat a handbol i tots els intents d'atac estatic vilanovins eren sancionats amb passes o faltes en atac que no eren i sort han tingut de la bona defensa realitzada, fet que ha permès marxar als vestidors amb 5 gols de renda per a l'Hipersimply, 9 a 14.

I la segona part ha estat l'espectacle total del senyor avui de groc. El Vilanova a començat defensant i a la primera falta que ha xiulat, una falta totalment normal en aquest esport, ha exclòs a un jugador blau en una acció on fins i tots els jugadors del Xarxa ja havien continuat el joc. A partir d'aquí, els vilanovins han vist com cada vegada que recuperaven els sis homes a pista, un era exclòs, i així fins el el minut 12 dels segon temps, on els locals han aconseguit posar-se a un sol gol al marcador, però abans, al minut 5, ha vingut l'acció determinant del partit. El millor jugador vilanoví, en una acció d'atac, rep una falta, xiulada per l'àrbitre i en l'acció es empés per un jugador local, el blau en girar-se, topa amb un contrari i involuntàriament, li dona un cop a la cara. L'àrbitre decideix desqualificar al Vilanoví, sense motiu i en canvi amb un jugador local que tambè agredeix al vilanoví, tant sols el sanciona amb dos minuts. Curiosament, el suposat jugador local agredit, ha acceptat les disculpes inmediatament, entenen que era una acció fortuïta, però el millor home blau, ja era fora.

A parir del minut 12 de la segona part, els vilanovins, han demostrat ser un senyor equip i amb un coratge incommensurable, s'han sabut sobreposar a tot i han tornat a dominar el partit, fins a 4 gols de diferència, però, als minuts finals les forces han minvat i s'han comès tres errades en el llançament que han estat determinants, doncs els locals, tot i jugar amb un home menys, han aconseguit empatar el partit, desprès de dues accions defensives amb falta dels locals que recuperant la pilota, l'àrbitre els deixava jugar fent fins a sis passes, tres més de les permeses, fins a dues accions consecutives, portant a l'empat a 26 final.

Per acabar hem d'expressar l'orgull que sentim pels nostres jugadors, que independentment del resultat, son el millor exemple a seguir i son els que donen forces a continuar endavant.