CE Castelldefels - CH Vilanova Hipesimply. 27 – 52 (MA)

VICTÒRIA  DE L'HIPERSIMPLY ALEVÍ A CASTELLDEFELS

Bon partit de l’aleví en la productiva tornada a Castelldefels, els blaus han jugat com saben i han superat el primer partit de la segona fase amb tranquilitat.

En la primera part (8-14) els vilanovins han sortit una mica adormits però desprès d’un parcial de 4-2 pels locals s’han despertat i han començat a jugar la pilota com saben i defensar tal i com entrenen.

La segona part (6-12) ha tingut un guió molt semblant en el que els blaus han tret el caràcter de seguida i han estat molt més contundents.

La tercera part (2-13) ha estat la millor pels visitants que han defensat molt ordenats i s’han ajudat molt, cal destacar la figura de l’Adrià a la porteria, que va evolucionant en aquesta posició i li posarà les coses molt difícils al Roger.

En la quarta i última part (11-13) els vilanovins han acusat el saber-se gunayadors del partit i el cansament, pels pocs canvis que tenien, al que se li ha de sumar la lesió de l’Eduard només començar el partit, que esperem que quedi en un ensurt.

Només queda continuar treballant per mantenir el bon joc i les ganes de guanyar, si és així, els resultat segur que arribaran.

Els jugadors que han jugat són: Roger, Adrià, Guille, Pol, Eduard, David, Martí i Seke