CH Gavà "C" - CH Vilanova Hipersimply. 24 - 23 (SM)

L'HIPERSIMPLY PERD A GAVÀ PERO SEGUEIX LÍDER

CH GAVÀ “C” 24 - CH VILANOVA I LA GELTRÚ 23 (12 - 13 1a part)

Segona derrota consecutiva de l'Hipersimply davant, una altra vegada, un equip teòricament inferior que deixa encara lider als vilanovins doncs els rivals directes tampoc han sumat punts, però que apreta el grup considerablement i on el més destacat ha estat la bona actuació del porter juvenil, Ivens Orts, que debutava amb els grans.

La primera part ha començat amb certa falta d'intensitat per part dels dos equips, els encerts i les errades s'anaven intercanviant per ambdós costats, fins cap el minut deu, els blaus han aconseguit un avantatge de tres gols i han començat a dominar el partit amb certa tranquilitat, fins el darrer minut del periode, on dues errades infantils per part vilanovina a propiciat dos contracops locals que han portat el marcador al descans amb avantatge per a l'Hipersimply d'un gol, 12 a 13.

La segona part ha començat prou be per als vilanovins, que han agafat ràpidament de nou tres gols d'avantatge al marcador i que han dominat el joc pràcticament des del minut 1 de la represa fins els minuts finals, però sense acabar de trencar el partit, doncs els blaus, s'han oblidat del joc col·lectiu i amb excessives accions individuals, s'han estavellat una i altra vegada amb el porter local, que ha fet una gran actuació, aturant fins a cinc llançaments de set metres, donant ales als seus companys que han cregut en la victòria, i amb un parcial de 5 a 1 en els últims sis minuts, s'han endut un partit que semblava poc abans, clar per als vilanovins.