C. E. H. Vendrell - CHVNG Hipersimply 31 - 18 (JM)

EL JUVENIL NOMÉS LI AGUANTA UNA PART AL VENDRELL

C. E. H. Vendrell – 31

CHVNG Hipersimply –18

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (6) – Martí (3) - Omar (1) – Jordi – Arnau M. (3) – Roger (2) – Kirian – Joel – Iban (1) – Pere (1) - Gerard (1)

El juvenil amb un equip format majoritàriament per jugadors de primer any, i com ha passat en la majoria dels partits que ha disputat de la temporada, va començar el partit jugant bé i aquest cop amb avantatges al marcador de fins a tres gols. Al minut 15 i guanyant 5 a 7, van notar-se molt els canvis, amb jugadors més inexperts. L’equip ho va acusar força, tant per que els jugadors van notar la dificultat de jugar davant un equip amb alguns jugadors sèniors, com per la poca aportació dels que van sortir de la banqueta. L’equip nomes va aguantar fins al minut 20 quan el Vendrell va empatar el partit a 7 gols. A partir d’aquí i fins al final de la primera part, cada pèrdua de pilota o errada dels vilanovins, era aprofitada pels del Vendrell i amb un parcial de 8 a 3 ens els 15 darrers minuts s’arribava al descans  amb un marcador de 13 a 10.

Aquesta vegada la xerrada dels entrenadors al descans no va servir de gaire, i a la segona part mentre el Vilanova anava cometent errades per manca de continuïtat del joc d’atac, davant una defensa 6:0 i amb un porter sènior de primer any, el que els portava a no marcar el primer gol fins el minut 12 d’aquest període, mentre els locals anaven augmentant l’avantatge i en 25 minuts van endossar un parcial de 15 a 3 als vilanovins.  Als cinc darrers minuts, amb el partit ja perdut, el Vilanova va tornar a jugar amb els jugadors més endollats, aconseguint un parcial favorable de 3 a 5 al final del partit.

Així doncs nova derrota del juvenil del Vilanova, que haurà de millorar el seu joc d’atac i els llançaments, i sobretot la constància tant en el joc i com en el treball, per no patir aquestes davallades al llarg dels partits.