CH Vilanova Hipersimply - CE Molins de Rei. 41-18 (MA)

HIPERSIMPLY CHVNG  41 - CE Molins de Rei 18

L'Aleví torna a jugar bé i a guanyar amb comoditat

Un partit plàcid on els vilanovins ho van tenir tot de cara per a guanyar, el Molins de Rei va sortir adormit i els blaus ho van aprofitar per guanyar relaxadament la primera part, cosa rara, perquè sempre són ells els que surten relaxats, arribant al final d'aquesta primera part guanyant de 10.

A la segona part els locals es van adormir una mica i van deixar que els verds entressin en el partit i arribessin a empatar a 8 aquesta segona meitat.

La tercera i la quarta no van tenir massa secret, els vilanovins van dominar-les de principi a fi i les van guanyar de 6 i de 7 respectivament.

Destacar que per la lesió del Roger, es van encarregar de defensar la porteria l'Adrià que va mantenir la seva línia i un sorprenent Ivan que va encaixar 3 gols i va fer parades de mèrit.

Van jugar: Guille, Eduard, Adrià, Ivan, Seke, Martí, Pol i Naím.

El proper partit es jugarà entre setmana, dimarts dia 4 a les 18:30 al pavelló del Garraf contra els Costarets.