H. Esplugues C - CH Vilanova Hipersimply. 23-18 (SM)

LES  BAIXES I LA FALTA DE SORT PODEN AMB L'HIPERSIMPLY

H. ESPLUGUES C 23 - CH VILANOVA HIPERSIMPLY 18 ( 10 – 7)

Derrota vilanovina en la visita a la pista del quart classificat, on l'equip es va presentar amb 8 baixes i reforçat amb quatre jugadors de l'equip de veterans, tot plegat amb nomès 11 jugadors, i amb alguns d'ells, no del tot recuperats físicament. Aquesta jornada s'ha pagat molt cara la gran victòria de la setmana anterior.

El partit va començar amb poc encert de cara a gol per part dels dos equips, amb protagonisme per als porters que ho treien tot, el reflex d'això es que al minut sis, el marcador era d'empat a un. Però poc a poc, els locals es van anant entonant i van aconseguir posar fins a 3 gols d'avantatge al lluminós. Els blaus van reaccionar i mica en mica, van aconseguir eixugar la diferència, però, sense l'encert d'altres dies, nomès a la primera part es van errar fins a tres llançaments de penal. Al final del primer periode, aquesta falta d'encert es va fer més palesa encara, fet que va permetre a l'Esplugues arribar al descans amb el marcador de 10 a 7.

A la segona part, el partit no va canviar gaire en els seus inicis, poc encert de cara a gol per part dels dos equips, però, els locals, un pel millors en atac que els vilanovins, van aconseguir una renda de 6 gols al minut 8, 14 a 8. Tot semblava decidit, però la reacció de l'Hipersimply no es va fer esperar i van aconseguir empatar el partit i fins i tot van tenir dues pilotes per posar-se per davant en el marcador, però de nou va faltar encert de cara a porteria i es va entrar en uns minuts on les distancies eren mínimes, fins que als vilanovins, se'ls va esgotar la benzina. Dos llançaments errats consecutius per part blava, un desajustament defensiu i un parell de decisions arbitrals justetes, per cert, l'arbitre, prou casolà durant tot el partit, van fer que els locals, es posessin amb tres gols de renda a falta de 3 minuts. Els últims atacs blaus a la desesperada, van permetre a l'Esplugues assolir els cinc gols de renda al final, renda prou injusta per com va anar el partit on el gran esforç dels blaus no es va veure recompensat.

La setmana vinent, inici de la segona volta, on l'equip continuarà arrossegant baixes importants per lesió, però esperant que al menys la sort estigui del seu costat, doncs últimament, els hi ha estat prou esquiva quan l'han necessitada.